NIEUWS


Copaco Cloud & Microsoft Certificeringen

Behaal voordelig je certifceringen door onze samenwerking met The Academy!

Alex Scheepers (Product Manager Copaco Cloud)

Om de razendsnelle ontwikkelingen op Cloud-gebied goed bij te kunnen blijven hebben we de Cloud Value Academy uitgebreid met specifieke certificeringstrajecten. Hierdoor hebben partners, naast het huidige aanbod, ook de mogelijkheid om hun kennis officieel te laten toetsen.

Met de Cloud Value Academy bieden we partners verschillende trainingsvormen aan. Door er specifieke certificeringstrajecten aan toe te voegen, heeft de partner de mogelijkheid om zich officieel te laten toetsen. Op deze manier kunnen bepaalde partner statussen behaald worden, zoals de Microsoft Silver- of Gold-status. 

Wat houdt de samenwerking Copaco Cloud & The-Academy precies in?
Om dit certificeringsaanbod kwalitatief en schaalbaar te kunnen bieden zijn we een samenwerking gestart met The Academy. The Academy is marktleider op het gebied blended en time-saver Microsoft-trainingen, innovatief opleider en officieel Microsoft Launching-partner. Met deze samenwerking hebben we extra kennis in huis om goed certificeringsadvies te geven en te je te ondersteunen met advies bij het behalen van Microsoft partner statussen.

Wat is mijn voordeel & Over welke certificeringen gaat het?
Als Copaco partner kun je met 15% korting je trainingsdagen doorlopen bij The Academy. Aanmelden gaat eenvoudig door vanuit onze Copaco site of Cloud Value Academy door te linken naar de website van The Academy. Op deze pagina's vind je tevens het aanbod, wij hebben uit het totale trainingsaanbod een voorselectie gemaakt voor Microsoft AzureMicrosoft 365Microsoft TeamsDynamics 365.

Locaties
Eindhoven, Utrecht, Drachten, Rotterdam en uiteraard virtueel.

Hulp nodig bij certificeringadvies? 
Uiteraard helpen we je als Copaco Cloud team graag met certificeringsadvies. Je kunt bijvoorbeeld aan ons voorleggen hoeveel medewerkers je wenst te certificeren waarbij we samen met The Academy met een concreet voorstel terugkomen. 

Bijvoorbeeld, 10 medewerkers met Microsoft certificeringswensen waarvan:
- 5 technische medewerkers met de focus op technisch inhoudelijk Microsoft Azure kennis,
- 3 commerciele medewerkers met de focus op algemene kennis Microsoft Azure + Microsoft 365,
- 2 medewerkers focus op Microsoft Teams.

Laat het ons weten via 2tCloud@copaco.com, 040 2306 340.


Het Copaco Cloud Team  

afbeelding