NIEUWS


Copaco breidt Infrastructure-as-a-Service aanbod uit met Copaco VMware Cloud.

Het Copaco VMware Cloud platform is ondergebracht in meerdere multi-gecertificeerde datacenters in Nederland en België. Door de kennis en ervaring van Copaco te combineren met de techniek en functionaliteit van VMware, is een high performance platform gebouwd. Hier kunnen partners met behulp van virtuele servers, storage en netwerk resources eigen virtuele datacenters bouwen. Door de integratie van VMware NSX met datacenters is een uitgebreide netwerkintegratie en security gewaarborgd.

Voor veel resellers en Service Providers is het investeren en inrichten van een eigen platform kostbaar geworden en maken security en compliancy vereisten het soms te complex om deze nog zelf te beheren. Door gebruik te maken van de Copaco VMware Cloud heeft men deze hoge kosten en complexiteit niet. Met de VCloud director webportal krijgt men de beschikking over een compleet virtueel datacenter met een hoge mate van controle en flexibiliteit over de servers, de storage en het netwerk.

Met Copaco VMware Cloud nemen partners resources af tegen een vast bedrag per maand waarmee  de kosten voor zowel partner als eindklant vooraf inzichtelijk zijn. Daarnaast hebben partners het beheer vanaf het Operating System volledig zelf in handen terwijl ze ook snel kunnen schakelen met 2tCloud voor support en advies.

Copaco VMware Cloud wordt beheerd vanuit het Copaco System en Network Operating Center in Eindhoven. Daarnaast ondersteunt Copaco haar partners met uitgebreide mogelijkheden om Copaco VMware Cloud te testen, met de Copaco Cloud Value Academy voor technische en commerciële trainingen en met technische consultants voor ontwerp, deployment en migratie.

Benieuwd wat een VMware omgeving voor jouw klant betekent? Of wil je eens vrijblijvend kennismaken? Laat het ons weten zodat we een demo omgeving voor je kunnen activeren en/of samen kunnen sparren over je klantcase. Voor vragen kun je schakelen met het 2tCloud team via 2tCloud@copaco.com of 040 2306 340.

afbeelding