NIEUWS


2019 – Het eerste halfjaar Copaco Cloud Value Academy in cijfers

De zomer is inmiddels aangebroken en voor velen staat de zomervakantie ook al voor de deur! Een mooi moment om terug te blikken op het eerste halfjaar van 2019 in de Copaco Cloud Value Academy.

Wist je dat?
Wist je dat in de eerste 6 maanden van 2019…

  • 3 Nieuwe thema’s zijn toegevoegd op het Essentials-niveau?
  • Ruim 500 gebruikers bij onze partners actief zijn geweest in de Cloud Value Academy?
  • Zij in totaal zo’n 784 uur actief in de Academy hebben gespendeerd?
  • Er in totaal 692 Essentials-trainingen zijn gestart en 372 Essentials-certificaten zijn behaald?
  • Meer dan 2.000 content-onderdelen binnen de training zijn bekeken (video’s, e-books, infographics etc.) of gedownload?
Daarnaast hebben wij in dit eerste halfjaar van 2019 ook velen van jullie mogen verwelkomen in onze Bootcamps en Webinars. Hierbij zijn 230 medewerkers van 144 van onze partners fysiek aanwezig geweest tijdens onze Bootcamps en hebben wij meer dan 400 van jullie in onze Cloud Update- en/of Azure Quick Start-webinars gezien.

Vernieuwing
Onlangs zijn de Special Ops in de Cloud Value Academy vernieuwd waarbij je samen met Copaco een extra verdiepingsslag kan maken zodat we gezamenlijk jouw business kunnen vergroten. Ook zijn de eerste Advanced-trainingen gevuld met materiaal van onze cloudleveranciers zodat de mensen binnen jouw organisatie zich zowel technisch als commercieel nog verder kunnen verdiepen in de diensten die zij leveren.

De komende periode zal er nog meer content worden toegevoegd aan de Academy, gaat de trainingskalender weer gevuld worden en blijven we uiteraard hard doorgaan met nieuwe ontwikkelingen. Blijf ons dus volgen, want meer kennis is meer voorsprong!
afbeelding