NIEUWS


Wij zijn genomineerd!

Dutch IT-Channel reikt ieder jaar de Dutch IT Channel Awards uit aan bedrijven en personen die in hun ogen de grootste bijdrage geleverd hebben binnen de Nederlandse IT branche. Op 25 maart 2021 maken ze bekend wie de gelukkige winnaars zijn van een award.

We hebben fantastisch nieuws: we zijn genomineerd voor maar liefst drie Dutch IT-Awards in de volgende categorieën:



  • Broadline Distributor of the year

  • Copaco Nederland wil uitblinken door partners snel te laten inspelen op nieuwe ontwikkelingen in een innovatieve en continu veranderende markt. Samenwerken wordt voor partijen in de wereld van IT steeds belangrijker, vindt de Eindhovense groothandel, en daarom wil Copaco partners helpen met een totaalpakket van niet alleen producten en diensten, maar ook de daarbij horende kennis en expertise. Innovatie is belangrijk, net als creativiteit en flexibiliteit. Maar ook persoonlijk contact, zeg maar gerust Brabantse gemoedelijkheid! Copaco heeft zijn kernactiviteiten sinds kort ondergebracht in drie merklabels: Copaco.com voor hardware en software, 2tCloud voor 'as-a-service' en Yours voor logistieke ondersteuning.


  • Cloud Distributor of the year

  • Copaco Nederland heeft een jaar mogen nagenieten van de glorieuze overwinning in de laatste editie van de Dutch IT-channel Awards. Prolongatie is zeker mogelijk, gezien de aanhoudende investeringen in de speciale Cloud Business Unit van Copaco. De distributeur uit Eindhoven wil op cloudgebied de relatie met klanten op drie manieren versterken: met een sterk en breed cloudportfolio, door met commerciële en technische trainingen de vaardigheden van partners te versterken, en door partners 24/7-selfservice te geven door middel van online portalen en API's. Copaco is vooral sterk als distributeur van Microsoft Cloud, maar partners kunnen ook aanhaken bij platformen van VMware, NSX, Veeam en Acronis.


  • Specialist Distributor of the year

  • Copaco Nederland dankt zijn nominatie aan het wel heel complete aanbod van technologische datacenterproducten én -diensten, van uitsluitend A-merken. Het Eindhovense bedrijf is een echte specialist als het gaat om datacenters – van consultancy tot en met 'turnkey' implementatie – en ontzorgt partners op dit gebied zowel commercieel als technisch. In de markt van datacenteroplossingen zoekt Copaco altijd de nieuwste technologieën, en stemt zijn product- en dienstenportfolio daar voortdurend op af. Partners profiteren daarom altijd van de nieuwste en beste technieken voor de inrichting en het beheer van datacenters. De pre-sales consultants van Copaco zijn gecertificeerde experts, die volledig merkonafhankelijk adviseren.

Daar zijn we maar wat trots op! Om deze awards te mogen ontvangen kunnen we uw hulp goed gebruiken. Hoe vaker er op ons gestemd wordt, hoe groter de kans is dat wij één van de nominaties in ontvangst mogen nemen! Stemmen op Copaco doet u hier. Vergeet na het uitbrengen van uw stem niet uw stem te bevestigen.

Alvast hartelijk dank!


STEM NU 

afbeelding