NIEUWS


Copaco optimaliseert rebate-inkomsten Microsoft partners

Veel partners laten onbewust geld liggen waar ze vanuit hun Microsoft competenties aanspraak op kunnen maken. Copaco lanceert een nieuwe dienst om partners hun Gold en Silver status optimaal te laten benutten. In een verbeterplan staan aanbevelingen voor partners om hun rebate-inkomsten te verhogen door de juiste inrichting van het Microsoft Partner Center en het behalen van certificeringen.


Het behalen van Gold- of Silver-competenties is vanuit financieel en marketingoogpunt belangrijk. Copaco adviseert daarom over de vele mogelijkheden binnen het Microsoft Partner Center, zoals het activeren van de juiste incentive programma’s, het aanvragen van marketinggelden en het behalen van certificeringen. Daarnaast houdt Copaco partners op de hoogte van de belangrijkste ontwikkelingen en worden passende trainingen en examens aangeboden. Het optimaliseren van al deze aspecten leidt tot maximale rebates.


Dirk Cortenbach, Product Manager Cloud Solutions bij Copaco: “Veel partners zijn onvoldoende bekend met de kansen die een Gold- of Silver-competentie biedt. Hierdoor lopen ze inkomsten mis waar ze met hun status recht op hebben en dat is zonde. Het Microsoft Partner Center, waar vrijwel alle voordelen te vinden en te activeren zijn, wordt meestal niet maandelijks gebruikt. Wij helpen de partner met de juiste instellingen van het portaal, van het inregelen van de juiste gebruikersrechten tot en met tips over marketingclaims om hun Microsoft-partnership volledig te benutten. Voor partners zonder Gold- of Silver-competentie maken we de berekening of investeren in een competentie winstgevend voor ze is.”

afbeelding